Ege Postası
Geri

Güney Kore halkı tartaklanan hostese sahip çıktı

Güney Kore halkı, iş adamı tarafından tartaklanan hostese sahip çıktı. İnternet üzerinden gelen tepkiler karşısından hostesin çalıştığı hava yolları şirketi, personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı. Yaptığı hızlı...
Güney Kore halkı tartaklanan hostese sahip çıktı
Haberler / Dünya
22 Nisan 2013 Pazartesi 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Kore halkı, iş adamı tarafından tartaklanan hostese sahip çıktı. İnternet üzerinden gelen tepkiler karşısından hostesin çalıştığı hava yolları şirketi, personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı.

Yaptığı hızlı ekonomik kalkınma ile dünyada örnek teşkil eden Güney Kore halkının son zamanlarda gündeminde yolculuk esnasında tartaklanan hostes var. Kore Hava Yolları’nda yolculuk yapan bir işadamının hostesi tartaklaması ülkede tepkilere yol açtı.

Olay, business sınıfında uçan bir işadamının servisin kaliteli olmadığından şikayetçi olup, kıvırdığı dergiyle hostese vurması ile başladı. Uçak ABD’nin Los Angels şehrine varınca, tartaklanan hostes olayı federal polise şikayet ederken, fedaral polis işadamının ABD’ye girişine engel olmuştu. Ülkesine geri dönen hostes, söz konusu işadamının şirketinin Kore Hava Yolları ile ortaklıkları olduğunu öğrenir. Mağdur hostes, işten atılma korkusu ile hukuki olarak hakkını aramaktan vazgeçer. Tartaklanan hostesin başından geçen olayın sanal aleme düşmesi ile tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sanal alemde halkın tartaklanan hostese sahip çıkması ile işadamının şirketi kendi internet sayfasından resmi bir şekilde özür diledi. Şirket yönetimi, halkın tepkilerini devam etmesi karşısında hostesi tartaklayan kişi hakkında inceleme başlatacaklarını açıkladı.

Öte yandan Kore Hava Yolları da hostese sahip çıktı. Alınan bilgiye göre havayolları tartaklanan personelinin hakkını aramak için hukuki süreç başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası