Ege Postası
Geri

Güngören’de yenileme heyecanı!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Güngören Caddesi için hazırlanan sağlıklaştırma projesini esnaflarla paylaştı. Yapılacak yenileme çalışmalarını anlatan Başkan Engin, “Güngören Caddesi sadece Narlıdere’nin değil, İzmir’in en modern caddelerinden biri olacak” dedi.
Güngören’de yenileme heyecanı!
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Eylül 2020 Cuma 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçenin işlek cadde ve sokaklarında yenileme çalışmaları yürüten Narlıdere Belediyesi, Güngören Caddesi için de sağlıklaştırma projesini tamamladı. Kısa süre sonra başlaması öngörülen projenin tanıtımını Belediye Başkanı Ali Engin yaptı. Cadde üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Engin, yapılacak olanları anlattı, görüşleri aldı. Proje kapsamında; dükkan ve bina boyaları ile tabelalara standart getirilecek. Bazı ara sokaklar trafiğe kapatılarak, akışın hızlanması sağlanacak. Proje kapsamında, kısa sürede caddenin modernize edilmesi ve alışveriş potansiyelinin artırılması sağlanacak. Aydınlatma sistemleri, oturma grupları ve yeşil doku da modernize edilecek. Caddenin altyapısı da baştan sona yenilenecek.

“İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Güngören Caddesi ilçemizin en işlek caddelerinden biri. Bizler de ekiplerimizle bu caddeyi dönüştürme çalışmalarına başladık. Tabi ki ilk etapta bu caddede dükkanı olan esnaflarımızı bilgilendiriyoruz ve görüşlerini alıyoruz. Bu proje kapsamında iş birliği içinde çalışacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası