Ege Postası
Geri

Gürcü hırsızlar güvenlik kamerasına takıldı

İZMİR'in Alsancak Semti'nde, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasından kıyafet çalan Gürcistan uyruklu 3 şüpheli, güvenlik kamerası görüntülerine takıldı. Polis tarafından yakalanan şüphelilerin mağazalardaki X-Ray cihazına yakalanmamak çantanın içini alüminyum folyo ile kapladıkları ortaya çıktı.
Gürcü hırsızlar güvenlik kamerasına takıldı
Haberler / 3. Sayfa
13 Ocak 2013 Pazar 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Türkiye'ye 27 Aralık 2012 günü giriş yapan Gürcistan uyruklu D.I. (56), A.G. (41) ve M.K. (39) bir süre sonra da İzmir'e geldi. Gürcistan uyruklu üç şüpheli, geçen 10 Ocak günü, Alsancak Dr. Mustafabey Caddesi üzerindeki bir giyim mağazasına müşteri gibi gitti. İçeride bakınan 3 kişi ardından işyerinden ayrıldı. Mağazada aynı günün akşamı sayım yapan çalışanlar, ürünlerdeki eksikliği fark edince, hırsızlık olayı da anlaşıldı. Çalışanlarının ihbarı üzerine polis ekipleri, çalışma başlattı. İşyerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen güven timlerine bağlı ekipler, hırsızlığı gerçekleştiren Gürcistan uyruklu 3 kişiyi tespit etti. Şüphelilerin yakalanması için arama çalışmaları başladı.

X-RAY CİHAZI İÇİN ALİMİNYUM FOLYO KAPLI ÇANTA KULLANMIŞLAR

Üç kişiyi sokak sokak arayan sivil kıyafetli ekipler, ayrıca mağaza önünde de önlem aldı. Aynı mağazaya dün akşam saatleride birkez daha gelen 3 şüpheli, mağazadan 200 Lira değerinde 2 mont çalınca, suçüstü yakalandı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kamerası görüntülerine saniye saniye yansıdı. 3 şüphelinin elindeki çantayı kontrol eden ekipler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Şüphelilerin, X-Ray cihazının alarmına yakalanmamak için çantalarının içinin alüminyum folyo ile kapladığı belirlendi. Gözaltına alınan 3 kişi, Kantar Polis Merkezi'ne sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 kişinin, adliyeye sevkedileceği bildirildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası