Ege Postası
Geri

Gürcü ve Suriyeli kaçaklar Fethiye'de yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan Rodos Adası'na geçmeye çalışan Gürcistan ve Suriye uyruklu 11 kaçak yakalandı.Rodos Adası'na yasa dışı yollardan Yunanistan'a insan kaçırılacağı ihbarını alan Fethiye ve Göcek Jandarma...
Gürcü ve Suriyeli kaçaklar Fethiye'de yakalandı
Haberler / Güncel
25 Eylül 2013 Çarşamba 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla'nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollardan Rodos Adası'na geçmeye çalışan Gürcistan ve Suriye uyruklu 11 kaçak yakalandı.

Rodos Adası'na yasa dışı yollardan Yunanistan'a insan kaçırılacağı ihbarını alan Fethiye ve Göcek Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler Göcek koylarında çalışma başlattı. Kapsamlı olarak karadan ve denizden yürütülen çalışmalar neticesinde Osman Ağa Koyu'nda kaçaklar olduğu tespit edildi. Bunun üzerine koya operasyon gerçekleştiren ekipler Gürcistan ve Suriye uyruklu 5'i kadın 11 kaçak ile karşılaştı. Operasyonu genişleten ekipler koya giden yolda iki otomobili durdurdu. Araçlarda yapılan aramada insan kaçakçılığı yaptığı tespit edilen M.K. ve S.A. gözaltına alındı.

İfadeleri için Göcek Jandarma Karakol Komutanlığına getirilen kaçaklar, 2 nolu Göcek Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nda sağlık kontrolünden geçirildi.
Kaçakların jandarmadaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Muğla Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edileceği, gözaltına alınan 2 zanlının ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası