Ege Postası
Geri

Gürsel Tekin'den o fotoğrafa sert tepki: İzmir'i yansıtmaz!

Cumhuriyet Halk Partisi eski milletvekili Gürsel Tekin, "Hamza Dağ, İzmir’de bilinen algıları bozuyor. Bu seçimde İzmir’de kartlar yeniden dağıtılacak" notuyla paylaşılan fotoğrafa ilişkin olarak, "İçki satan bir mekanda sarışın kadınlarla fotoğrafınız İzmir'i yansıtmaz. Bir mesaj da vermez. İzmir demokrasinin şehridir. Çetelerle, narkotik bağımlıları ile olmaz" dedi.
Gürsel Tekin'den o fotoğrafa sert tepki: İzmir'i yansıtmaz!
Haberler / Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamza Dağ'ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı dikkat çekti.

İki kadınla birlikte çekilen fotoğrafta, "Hamza Dağ, İzmir’de bilinen algıları bozuyor. Bu seçimde İzmir’de kartlar yeniden dağıtılacak" notu düşüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili Gürsel Tekin o fotoğrafa ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Tekin açıklamasında şunları söyledi:

SARIŞIN KADINLARLA FOTOĞRAFINIZ İZMİR'İ YANSITMAZ

"Sn. Hamza Dağ. Sizi bu fotoğrafla değil porselen tabakta pudra şekeri çekenlerle fotoğrafınızla hatırlıyoruz. İçki satan bir mekanda sarışın kadınlarla fotoğrafınız İzmir'i yansıtmaz. Bir mesaj da vermez. İzmir demokrasinin şehridir. Çetelerle, narkotik bağımlıları ile olmaz.

İZMİR NEDEN AYRIMCILIĞA UĞRUYOR?

Siz şunu anlatın, - Hukukun üstünlüğü konusunda ne diyorsunuz? - Neden İzmir yatırım alamıyor, ayrımcılığa uğruyor? - İzmir Belediyesi'ni vakıflara, zümrelere, şahıslara teslim edecek misiniz? - Partiniz hangi şehri yönetse ihanet etti. İhanet etmek için takiyye yapmaya ne kadar devam edeceksiniz?"

İşte o paylaşım:

 

 

Hamza Dağ’ın Alsancak ziyaretinde renkli görüntüler
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası