Ege Postası
Geri

Güven'den Baykal'a ziyaret

Ankara'da bulunan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi gören eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı da ziyaret etti. Güven, Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaştı. Güven, "Sayın Deniz Baykal'ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Artık konuşuyor ve sık sık müzik dinliyor" dedi. Güven'den eski Genel Başkan'a ziyaret
Güven'den Baykal'a ziyaret
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2017 Cumartesi 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Ankara'ya giden ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na İzmir'deki kongre süreciyle ilgili brifing veren İl Başkanı Güven, bugün de eski Genel Başkan Deniz Baykal'ı ziyaret etti.

Baykal'ın doktorlarından ve sürecin başından beridir Deniz Baykal'ın yanında bulunan CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfü Baydar'dan bilgi aldı.

HIZLA İYİLEŞİYOR

Geçirdiği rahatsızlık sonrası Ankara İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavisi devam eden Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi paylaşan Güven, “Önceki Genel Başkanımız Deniz Baykal’ı hastanede ziyaret ettim. Hızla iyileşiyor.Konuşuyor ve sık sık müzik dinliyor.Hızla iyileşen Genel Başkanımız en kısa sürede ayağa kalkacak ve aramıza dönerek bizlerle mücadeleye devam edecek” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası