Ege Postası
Geri

Güz Güz, sezonu açtı

Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonu törenle açtı.
Güz Güz, sezonu açtı
Haberler / Spor
29 Eylül 2014 Pazartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Güzelbahçe Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törene  spor kulübünün Aikıdo, Su altı Sporları,  Voleybol, Basketbol, Tenis ve Futbol (U-13, U-16, U-19, Süper Amatör Lig ve Masterlar) şubelerindeki 10 ayrı takımın oyuncuları, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Amaçlarının gençlere spor yaptırmak ve sporu sevdirmek olduğunu belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Gençlerimizi kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan kurtarmak için belediyenin tüm imkanlarını kullanıyoruz ve 7'den 70'e herkese spor yapma fırsatı tanıyoruz. Başarılı olan takımlarımızı ve oyuncularımızı da belediye meclisi olarak ödüllendiriyoruz” dedi.

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir de “Güzelbahçe Belediyesi, spor kulübümüzün tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İzmir'de gıpta ile bakılan bir spor kulübü haline geldik. Toplam 1290 kişiye spor yaptırıyoruz” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası