Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de Polislere 'İnce'lik

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 168'inci yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Bölge Trafik Amirliği ile Merkez Karakol Amirliğini ziyaret etti, polisleri kutladı.
Güzelbahçe'de Polislere 'İnce'lik
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Nisan 2013 Perşembe 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce,Türk Polis Teşkilatının 168'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Turgut İren'i makamında ziyaret etti, çalışmalarında başarılar diledi. Bir kentte huzur ve güvenin temini açısından emniyet teşkilatına büyük görev düştüğünü belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Toplum adına çok önemli görevleriniz var. Bu mesleği her polis memurunun büyük fedakarlıkları göze alarak yaptığını biliyoruz. Sizin nezdiniz de görev tapan tüm polislerimize başarılar dilerim. Teşkilatınızın kuruluşunun 168 'inci Yıldönümünü kutluyorum. Ayrıca Güzelbahçe'ye İzmir'in en huzurlu ilçesi unvanını kazandırdığınız için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

İnce, ayrıca Güzelbahçe Bölge Trafik İstasyonu'nu ziyaret etti, buradaki polis memurlarıyla ve Emniyet Amiri Ramazan Alperen ile görüştü, çiçek verdi polis günlerini kutladı, başarılar diledi. Başkan İnce, merkez karakolunu da ziyaret ederek tüm polisleri kutladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası