Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de korkutan makilik yangını! Başkan İnce'den açıklama

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde makilik alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Güzelbahçe'de korkutan makilik yangını! Başkan İnce'den açıklama
Haberler / İzmir
22 Eylül 2021 Çarşamba 17:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yangın saat 16.30 sıralarında ilçeye bağlı Yelki Bayraktepe mevkisinde çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 1 uçak, 3 helikopter ile havadan; 11 arazöz ile karadan müdahale etti.

Rüzgar nedeniyle alevlerle mücadelede güçlük çeken ekipler yaklaşık 2 saatlik yoğun çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

BAŞKAN İNCE'DEN AÇIKLAMA

Yangının kontrol altına alınmasının ardından Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Başkan İnce'nin açıklaması şöyle; "Değerli Güzelbahçeliler Yelki bölgemizde çıkan yangın kontrol altına alınmış ve soğutma çalışmalarına devam etmekte. Büyük bir felaket yaşanmadan önlendi. Belediye çalışanlarımıza, İzmir İtfaiyesine ve Orman Şefliğine özverili ve zamanında müdahaleleri için teşekkür ediyorum. Yanan yerleri inceledikten sonra ağaçlandırılacak alanlara ağaç dikimlerimizi yapacağız.
Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası