Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de şehit Arslan Kulaksız anıldı

Muş’un Malazgirt ilçesinde teröristler tarafından kurulan hain pusu sonucu 9 yıl önce şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, isminin verildiği parkta anıldı.
Güzelbahçe'de şehit Arslan Kulaksız anıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Temmuz 2024 Cumartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2015 yılında Muş’un Malazgirt İlçesi’nde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit edilen Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, adını taşıyan park ve şehitlik anıtı önünde anma programı düzenlendi. Anma törenine Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Şehit Arslan kulaksızın eşi Sibel Kulaksız ve vatandaşlar katıldı.

Anma töreninde konuşan Kaymakamı Bülent Bayraktar, “Bu kutsal vatanımızı bölüp parçalamak isteyen hain terör örgütleri kalleşçe saldırmaktadır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Üzerinde özgürce yaşadığımız bu toprak, şehitlerimizin sayesinde vatan haline gelmiştir. Şehidimize Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Milletimizin tekrar başı sağ olsun” diye konuştu. 

‘Şehidimizi yaşatmaya devam edeceğiz’

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Ülkenin birliği bütünlüğü için görevi başında şehit düşen Binbaşı Arslan Kulaksız adına bu parkı ve anıtı yaptık. Şehidimizi sonsuza dek burada yaşatacağız. Türk milleti olarak terörden korkmadık korkmayacağız. Şehidimize bir kez daha Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız da,  “tarifsiz duygular içerisindeyim. Bu parka her geldiğimde, o anı o günü tekrar tekrar hatırlıyorum. Ama beni hiç yalnız bırakmadınız, hep yanı başımdaydınız. Şehidimizin ismini de bu parkta yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Biliyorum şehidimiz bizi izliyordur. Emanetine sahip çıkıyoruz. Bu vatan bu millet var oldukça kimse ülkemizi bölemeyecektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Atatürk Mahallesi Merkez cami hocası Halil Karataş Şehit Arslan kulaksız ve tüm şehitler için dua okudu. Ardından pilav-tavuk, aşure ikramı yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası