Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'ye Kültür Evi

Güzelbahçe Belediyesi, Yaka Mahallesi'ne dev bir kültür merkezi yaptırıyor.
Güzelbahçe'ye Kültür Evi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Mayıs 2013 Salı 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Yaka Mahallesi'nde sosyal ve kültürel alanı olarak imar planında yer alan 741 metrekarelik yere Tahtacı Kültür Evi inşa edilecek. Kültür Evi'nde konferans salonu, kütüphane, müze, aşevi (mutfak) muhtarlık ofisi ve gasilhane yer alacak.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Yaka Mahallesi'nin böyle bir Kültür Evi'ne ihtiyacı olduğunu belirterek, “Halkımızın istekleri doğrultusunda projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Yaka Mahallesi'nde inşa edeceğimiz bu Tahtacı Kültür Evi'nde; ülkemizin birliğini, bütünlüğünü göstermek adına inşaatın ön cephesinde kullanılacak taşları yurdun dört bir yanından getirteceğiz. Her taşın üzerine de nereden getirildiğini lazerle yazacağız” dedi.

KAHRAMANDERE'YE CAMİ
Kültür Evi'nin projesinin hazır olduğunu belirten İnce, başka bir projenin daha müjdesini verdi. İnce, “Kahramandere'de imar planında cami alanı olarak görünen 9 bin 130 metrekarelik yere cami yapacağız. Bunun için müftülükle görüşeceğiz. Bu projeyi de halkımızın desteğiyle, bağışlarıyla yapmak istiyoruz. Nitekim Belediye Meclis Üyemiz Sayın Özer Ertuğrul, daha şimdiden 1 Milyon lira bağış yapma sözü verdi” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası