Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’de Japon rüzgarı esecek

Güzelbahçe Belediyesi ile Japonya İzmir Kültürler Arası Dostluk Derneği (JİKAD) ve İstanbul Japonya Başkonsolosluğu işbirliğiyle İzmir'de Japon Sakura rüzgarı esecek.
Güzelbahçe’de Japon rüzgarı esecek
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Şubat 2015 Çarşamba 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında İzmir'de Japon Sakura Esintisi  etkinlikleri düzenlenecek. İlk etkinlik, 26 Şubat 2015 Perşembe günü Güzelbahçe Belediyesi'nin desteği ile  hazırlanan  Japon geleneksel müzik enstrümanı “koto” konseri ile başlayacak.
Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi’nde  saat 20:00 de başlayacak konserde Koto sanatçısı  Atsuko Suetomi  ve 3 öğrencisinden oluşan Japon Müzik Topluluğu Japonya'nın bahar manzaraları eşliğinde klasik ve modern Japon ezgilerini seslendirecek.
Koto'nun sesine  Türk müziğinin geleneksel enstrümanı kanun ile Erol Gönüldaş’ın  da eşlik edeceği geceye Türk-Japon dostluğu bir kez daha pekiştirilecek.
Bu arada saat 18:00-20:00 arası Japon yazı sanatı kaligrafi ile Japon el sanatları atölye çalışmaları ve Japon Kültür Tarihi’nin Satır Başları Kitabı’nın tanıtımı yapılacak.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, etkinliğin ücretsiz olduğunu ve tüm Güzelbahçelilerin ve İzmirlilerin katılımını beklediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası