Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’den Türkiye’ye barış mesajı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye personeli ile bayramlaştı, barış ve dostluk mesajları verdi.
Güzelbahçe’den Türkiye’ye barış mesajı
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Eylül 2015 Cumartesi 13:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Belediye bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmada personele hitaben bir konuşma yapan Başkan Mustafa İnce, şunları söyledi:
“Kurban Bayramı’nın çok önemli mesajları var. İslam aleminde paylaşmanın en yüksek olduğu, yoksulla zenginin aynı ortamı, bir sofrayı paylaşması dini bayramlar sayesinde oluyor. Bu birliktelik, bu paylaşım dinimizin en güzel yanını oluşturuyor. Güzelbahçemizin, belediyemizin bir neferi olarak paylaşımı öncelikle sizler yapmalısınız. Paylaşacağınız şey bir kurban eti olduğu gibi, Ramazan bayramından önce verdiğiniz fitre, ya da zekatta olabilir. Eğer bunları paylaşamıyorsanız, kardeşliğini, dostluğunu paylaşmalısınız. Bu paylaşımları mutlaka Güzelbahçe’de gösterin. Böylece Güzelbahçe Belediyesi’nin Güzelbahçe’de bir aynası olun. Güzelbahçe’de öyle bir kardeşlik paylaşalım ki buradan tüm ülkemize bir ses verelim. Ülkemize barış getirmek için birlikte olmak, elele olmak zorundayız. Kurban Bayramı’nda hepimizin ortak isteği olan kardeşlik ve barışın ülkemize hakim olmasını diliyor, bayramınızı kutluyorum.”
Daha sonra personele tatlı ikram edildi ve bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşmaya belediye meclis üyesi İsmail Kandemir de katıldı.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası