Ege Postası
Geri

HANEDER, Başkan Kadıoğlu'nu ağırladı

Esenyurtlu ev hanımları tarafından oluşturulan Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği (HANEDER), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı. Dernek Başkanı Hatice Özcan, ev hanımlarının yaptıkları faaliyetler...
HANEDER, Başkan Kadıoğlu'nu ağırladı
Haberler / Güncel
23 Aralık 2013 Pazartesi 11:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Esenyurtlu ev hanımları tarafından oluşturulan Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği (HANEDER), Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu ağırladı. Dernek Başkanı Hatice Özcan, ev hanımlarının yaptıkları faaliyetler hakkında Kadıoğlu’na bilgi verdi.

Fatih Parkı Defne Kafe'de yapılan programa çok sayıda ilçe sakini katıldı. Esenyurttaki ev hanımları ile yaptığı çalışmaları hızlandırmak için yeni girişimler ve projeler geliştiren HANEDER, bin 800 üyesine 3 yıldan bu yana evlere iş dağıtarak, hanımların ev işleri yanında ev ekonomisine katkı sağlama imkanı sunuyor. Sürekli bir araya gelerek iletişim halinde olduklarını söyleyen HANEDER Başkanı Hatice Özcan, katılımcı sivil toplum örneği sergilediklerini aktardı. Özcan, "Üyelerimizin toplantılara büyük ilgi duyduğunu, katılan her üyemiz de çalışmalarımıza ışık tutmaktadır." dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, HANEDER’in projeleri ve ev hanımlarına yönelik çalışmalarında başarı dileklerinde bulundu. Özellikle ev hanımlarının sosyal yaşamın içinde bulunmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Kadıoğlu, çalışmalarını yakından takip edeceğini ve gerekli her türlü desteği vereceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası