Ege Postası
Geri

HDP Aydın'da tüm isimler değişti

HDP Aydın'da, 1 Kasım Genel Seçimleri için Aydın Milletvekili Aday listesi kesinleşti. 7 Haziran seçimlerinde aday gösterilen yedi isim de yeni liste de kendine yer bulamadı.
HDP Aydın'da tüm isimler değişti
Haberler / Politika
18 Eylül 2015 Cuma 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın'da 7 Haziran seçimlerine göre tamamı farklı bir listeyle 1 Kasım'a hazırlanacak olan HDP'nin adayları sırayla; Doğan Erbaş, Sıra Birsen Temir, Mahmut Nacar, Sevay Akkan Açıcı, Abdulnasır Subaşı, Ayfer Demirel ve Mehmet Göcekli'den oluştu.

HDP Uşak'ta tüm isimler değişti

HDP Uşak'ta, erken seçimde milletvekili adaylarını değiştirdi. 
7 Haziran seçimlerinde birinci sırada Esengül Demir, ikinci sıra Mustafa Kızıldağ ve üçüncü sırada Seyithan Yetkin'in yer aldığı liste değişti. Birinci sıraya Cengiz Güven, ikinci sıraya Mehmet Acebek ve üçüncü sıraya Elif Şahsın Sırlıoğlu getirildi.


Denizli'de HDP listesi değişmedi
 
HDP Denizli'de, milletvekili aday sıralamasını değişmedi. 

7 Haziran seçimlerinde ilk beş sıradan aday gösterilen Perihan Üge, Ahmet Turan, Emine Yalçın, Ayfer Turan, Özgür Çavuşoğlu tekrar aday oldu. Ancak, Denizli İl Yönetimi'nden aday adaylığı dosyaları genel merkeze gönderilmeyen altıncı sıra adayı Ahmet Sarı ile yedi sıra adayı Cengiz Elbenzer; Genel Merkez tarafından aday gösterildi. 

İl Başkanı Nebi Ebci, Denizli listesinde yanlışlık olduğunu, altıncı sıra adayı olarak Dilaver Senem, yedinci sıra adayı olarak Yunus Özdemir'in dosyalarının Genel Merkez'e gönderildiğini belirterek, "Genel merkezi aradık, aday listemizde bir karışıklık olmuş. Altıncı ve yedinci sıra adaylarımızın isimleri değiştirilecek. Dilaver Senem ve Yunus Özdemir adaylarımız olacak. İlk beş sıra adayımız da değişiklik yok. Aynı isimlerle 1 kasım seçimlerine giriyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası