Ege Postası
Geri

HDP İstanbul İl Binası'na giren şüpheli gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, Halkların Demokratik Partisi (HDP) İl Başkanlığı'na giren ve çok sayıda suç kaydı ile Bakırköy Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kaydı bulunduğu ortaya çıkan M.B. adlı şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
HDP İstanbul İl Binası'na giren şüpheli gözaltına alındı
Haberler / Güncel
21 Şubat 2023 Salı 15:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Valilikten yapılan açıklamada, bugün saat 11.30 sıralarında alınan bir ihbarda; Beyoğlu ilçesindeki HDP İl Başkanlığı Binası'na giren bir kişinin binada yüksek sesle bağırdığı ve içerideki eşyaları yere attığının bildirildiği belirtildi. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerinin şüpheliyi gözaltına aldığı bildirilen açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

TERÖR KAYDI YOK, ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

"Şüphelinin herhangi bir terör kaydı bulunmadığı ancak; 'Cumhurbaşkanına hakaret', 'cinsel taciz', 'tehdit', 'hakaret', 'Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkındaki Kanun'a muhalefet', 'cinsel saldırı', 'mala zarar verme', 'ibadethane ve mezarlıklara zarar verme' gibi konularda suç kayıtları olduğu tespit edilmiştir. Yapılan araştırmada ayrıca; İstanbul Bakırköy Ord. Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’nde kaydı bulunduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."   (ANKA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası