Ege Postası
Geri

HDP'den İzmir mitingine çağrı

HDP İzmir İl Örgütü, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın da katılacağı, HDP’nin İzmir Mitingine ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. İl binasındaki basın toplantısına HDP İl Eş Başkanları Cavit Uğur ve Dilek Aykan ile birlikte HDP milletvekili adayları Semra Uzunok ve İbrahim Akın da katıldı.
HDP'den İzmir mitingine çağrı
Haberler / Yerel Politika
21 Mayıs 2015 Perşembe 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HDP İl Eş Başkanı Cavit Uğur, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde HDP İzmir Mitinginin 23 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacağını belirtti ve mitingin İzmir ve Türkiye açısından önemli olduğunun altını çizdi.
AKP iktidarının son dönemde artırdığı saldırılara karşı, İzmirlilerin demokratik siyasette ve barışta ısrarlı olduklarını İzmir mitingi ile göstereceklerine vurgu yapan Cavit Uğur, mitinge İzmir’in ilçeleri ile Ege Bölgesi’ndeki illerden de katılım sağlanacağını söyledi. 
Barıştan, demokrasiden, özgürlükten yana olan tüm İzmirlileri saat 15.00’te başlayacak mitinge çağıran HDP İl Eş Başkanı Cavit Uğur, “AKP diktatörlüğünün sona yaklaştığı şu günlerde, toplumu kutuplaştıran siyasete karşı İzmir Mitingi barış havası estirecek ve partimizin açtığı siyasi hat Ege’de görünür olacaktır” dedi. 
HDP’nin 23 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine; Syriza MYK Üyesi Yiannis Bournous da katılacak ve Yunanistan halklarının selamını Ege’nin öte yakasından İzmirlilere taşıyacak. Mitingde ayrıca iki müzik grubu da sahne alarak İzmirlilere seslenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası