Ege Postası
Geri

HİKDE, 40. yaşını kutluyor

Hanımlar İlim ve Kültür Derneği (HİKDE), 27-28-29 Mayıs’ da ülke içinden, dışından kurumların ve gönüllü kadınların katılımıyla 40. yaşını kutluyor.Kutlama programları, Haseki Sadrazam Bayrampaşa Medresesi ve Eyüp Belediyesi Yeni...
HİKDE, 40. yaşını kutluyor
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 16:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hanımlar İlim ve Kültür Derneği (HİKDE), 27-28-29 Mayıs’ da ülke içinden, dışından kurumların ve gönüllü kadınların katılımıyla 40. yaşını kutluyor.

Kutlama programları, Haseki Sadrazam Bayrampaşa Medresesi ve Eyüp Belediyesi Yeni Nikah Salonu ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. Programlar dahilinde İstanbul dışından gelen konuklar için turlar, müze ziyaretleri ve boğaz turu organize edilecek. HİKDE’nin kadınlara yönelik Şadırvan Dergisi’nin serüveni katılımcılarla paylaşılacak.

Azerbaycan, Bosna Hersek, Makedonya, Tunus, Lübnan, Sudan, Irak, Yemen, Libya, Fas, Filistin, Kuveyt, Endonezya, Cezayir, Mısır dahil 16 ayrı ülkeden katılımcılar, ‘Kadın Sivil Toplum Örgütlerinin Toplumsal Bilince Katkısı’ başlıklı panelde deneyimlerini aktaracak.

28 Mayıs’ta yapılacak gala programına ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yanı sıra Filistin Kadın Bakanı Jamila al Shanti de konuk olacak. HİKDE, 1973’ten beri başta kadınlar olmak üzere toplumun her kesimine, yoksullukla mücadele, sürdürülebilir kalkınma, eğitim, sağlık kapsamında hizmet veriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası