Ege Postası
Geri

HSYK’dan Zekeriya Öz açıklaması!

Dün başlatılan 'büyük yolsuzluk' operasyonunun ardından emniyet ve yargı da yaşanan deprem devam ediyor.
HSYK’dan Zekeriya Öz açıklaması!
Haberler / Güncel
18 Aralık 2013 Çarşamba 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz görevinden alındığı duyurulmuştu. Konuya ilişkin HSYK’dan açıklama geldi.

Türkiye ‘yi sarsan büyük rüşvet operasyonunu yürüten polis müdürlerinin görevden alınması sonrasında, gündem soruşturmaya ikinci bir şok müdahale iddiasıyla sarsıldı.
Radikal’in haberine göre; soruşturmaya ek savcı görevlendirilmesinin ardından savcıların koordinasyonunu yürüten Başsavcıvekili Zekeriya Öz‘ün dosyadan alındığı duyuruldu.

HSYK’DAN AÇIKLAMA GELDİ
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu, Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet davası dosyasının Zekeriya Öz‘den alındığı haberlerini yalanladı.

BAŞSAVCILIĞIN AÇIKLAMA KAFALARI KARIŞTIRDI
Hürriyet’e konuyan Ankara’da üst düzeyde bir yetkili, soruşturmayı yürüten savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın şimdilik görevden alınmayacağını ama Savcı Çolakkadı’nın direkt dosyayı yönetmesinin mümkün olabileceğini söyledi.Bu kulislerde Öz görevinde kaldı ama görevi başsavcıya devredildi olarak yorumlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası