Ege Postası
Geri

Hakan Şükür'den bomba tweet

Eski futbolcu ve bağımsız milletvekili Hakan Şükür’ün adıyla Twitter’de paylaşılan “Hırsızlıkta sınır tanımayan AKP Hükümeti yöneticileri, IŞİD’in elinden rehineleri kaçırdı” şeklindeki tweet gündeme bomba gibi düştü.
Hakan Şükür'den bomba tweet
Haberler / Politika
20 Eylül 2014 Cumartesi 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ / Twitter’de Hakan Şükür’ün adıyla paylaşılan “Hırsızlıkta sınır tanımayan AKP Hükümeti yöneticileri IŞİD’in elinden rehineleri kaçırdı” tweeti yankı uyandırdı. Şükür, tweeti kendisinin atmadığını belirtti.
Hakan Şükür, bu tweetin ardından, “İftira foseptiğinin mahlukları atmadığım bir tweeti ortalıkta dolaştırıyor. Böyle bir tweet atmadım” dedi. Şükür, daha sonra açıklamasına şöyle devam etti:
“Algı operasyonunu tamamen ahlaksızlık üzerine kuranlar, söylemediğimi söyledi diye yayanlar Allah sizin hakkınızı versin inşallah...Kendi günahlarınızı başkalarına iftira atarak örtemezsiniz. Beni pis yalan ve suçlarına alet etmeye kalkamazsınız. Atmadığım bir tweeti atmış gibi gösteren iftiracılar İçin Rabbim'den şikayetciyim. Hukukende gerekeni yapacağım. Son kez söylüyorum;ben böyle bir tweet atmadım. İspat etmeyen şeref yoksunudur..  Değerli vekil Ş.TAYYAR operasyonun nasıl olduğunu yazmış. Şu an için 49 canımız sağ salim geldi önemli olan bu. Zamanla netleşir her şey. Bu arada benim tweet adresim tescillidir. İsmimin yanında ki mavi logo bunu anlatır.İftira tweetinde ise yok
” dedi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası