Ege Postası
Geri

Hakkari'den acı haber: Bir asker şehit

Hakkari'de sürdürülen 'Yıldırım-2 Cilo Operasyonu'ndan acı haber geldi. İçişleri Bakanlığı, teröristlerle çıkan çatışmada bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu. Öte yandan operasyonda 2 teröristin de ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.
Hakkari'den acı haber: Bir asker şehit
Haberler / Güncel
13 Eylül 2020 Pazar 22:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu. Hakkari’de yürütülen operasyonda bir askerimizin şehit düştüğü belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Yıldırım-2 Cilo Operasyonu kapsamında, Hakkari Yüksekova kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda, mağarada kıstırılan teröristlerle çıkan çatışmada, bir Jandarma Astsubayımız şehit olmuştur.

*Operasyonda, 2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kahraman Jandarma Astsubayımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

3 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

İçişleri Bakanlığı, 8 Eylül tarihinde Van’da başlatılan Yıldırım-10 Norduz Operasyonu kapsamında Çatak ilçesi kırsalında 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda 1 Jandarma yüzbaşı ile 2 Jandarma uzman çavuşun şehit olduğunu ve 1 Jandarma yarbayın yaralandığını duyurmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası