Ege Postası
Geri

Hakkari ve Şırnak'ta Eren operasyonları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları ile eş zamanlı olarak Şırnak ve Hakkari'da Eren Cudi-Besta ve Eren Kazan-Oğul operasyonları başlatıldı. Operasyonlara jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucu timlerinden oluşan 5 bin 280 personel katılıyor
Hakkari ve Şırnak'ta Eren operasyonları başlatıldı!
Haberler / Güncel
29 Nisan 2021 Perşembe 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanlığı koordinesinde, Irak’ın kuzeyinde icra edilmekte olan Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım Operasyonları ile eş zamanlı ve koordineli olarak yurt içinde; Şırnak'ta "Eren Cudi-Besta" ve Hakkari'de "Eren Kazan-Oğul” operasyonları başlatıldı.

Operasyonlarda Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH),Polis Özel Harekat ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 5.280 personel [(352) operasyonel tim] görev alıyor.

11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren Operasyonları kapsamında bugüne kadar toplam (22) terörist etkisiz hale getirildi, (75) işbirlikçi yakalandı, (666) mağara, sığınak ve depo imha edildi, çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası