Ege Postası
Geri

Hakkarili başarılı öğrencilere Bursa gezisi ödülü

Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi, başarılı öğrencilerini Bursa gezisi ile ödüllendirdi.Eğitim çalışmaları için Bursa’ya gelen Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret...
Hakkarili başarılı öğrencilere Bursa gezisi ödülü
Haberler / Genel
26 Haziran 2013 Çarşamba 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi, başarılı öğrencilerini Bursa gezisi ile ödüllendirdi.
Eğitim çalışmaları için Bursa’ya gelen Hakkari Yüksekova İsmet Altan Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ı ziyaret etti.
İsmet Alkan Anadolu Lisesi, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında başarılı olan öğrencilerini Bursa gezisiyle ödüllendirdi. 5 gün süreyle Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezecek olan öğrencileri kabul eden Atilla Gülsar, birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Ziyarette konuşan Gülsar, “Türkiye’nin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine hepimiz biriz. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Türkiye’deki güzellikler hepimize yeter. Yeter ki birbirimize anlayışla yaklaşalım ve anlamaya çalışalım.” dedi.

Atilla Gülsar, öğrencilerden hedeflerini belirleyip ona göre çalışmalarını tavsiye ederken, “İnsanların kendisini iki türlü geliştirip değiştirebileceğine inanıyorum. Bunlardan birisi çok okumaktır. Gelişim ve değişimin ikinci adresi ise çok gezmektir.” dedi. Atilla Gülsar, ziyarette Bursa’da edindikleri izlenimleri yazmaları için öğrencilere kalem hediye etti.
Bursa’da gördükleri sıcak ilgiden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Şin de, gezi ile öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrendiğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası