Ege Postası
Geri

Halde domates 1 liraya kadar düştü

Bu yıl fiyatı ile pazar tezgahlarında en çok konuşulan ürün olan domates, Antalya’da Toptancı Hal’inde liste fiyatı 1 lira 60 kuruş olmasına rağmen 1 TL’ye kadar düşerek 1 TL'den alıcı buldu. Domates, 2018 Eylül ayında yüzde 35,20'lik fiyat artışıyla zam şampiyonu olmuştu.
Halde domates 1 liraya kadar düştü
Haberler / Güncel
25 Mayıs 2019 Cumartesi 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yıl fiyatı ile pazar tezgahlarında en çok konuşulan ürün olan domates, Antalya’da Toptancı Hal’inde liste fiyatı 1 lira 60 kuruş olmasına rağmen 1TL’ye kadar düşerek 1 TL'den alıcı buldu. 

Uzun zamandır pazar tezgahlarında ve marketlerde pahalılığından dolayı sıkça adından bahsettiren domates fiyatları Antalya Toptancı Hal’inde liste fiyatı 1 lira 60 kuruş olmasına rağmen bu yıl ilk defa 1 TL’ye kadar düşerek 1 TL’den alıcı bulduğu ifade edildi.

Antalya’nın Kumluca İlçesi’nde Hal’de ise liste fiyatı 1 TL 10 kuruş oldu. Sofraların vazgeçilmezi domates 2018 Eylül ayında yüzde 35,20'lik fiyat artışıyla zam şampiyonu olmuştu. Antalya Toptancı Hali’nde bu yıl sezonu 3,50 TL’den açan domates, uzun zaman 3 ile 5 TL’den alıcı bulmuştu.

Diğer ürünlerin liste fiyatları ise şöyle oldu: Kabak 0.70 kuruş, salatalık 0.70 kuruş, patlıcan 2.60 TL, dolmalık biber 2.50 TL, üç burun 1.80 TL, kapta biber 8 TL

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası