Ege Postası
Geri

Halı fabrikasında çıkan yangın, 5 saatte kontrol altına alındı

Manisa'nın Demirci ilçesinde bir halı fabrikasında çıkan yangın, 5 saat süren yoğun müdahaleyle kontrol altına alındı.
Halı fabrikasında çıkan yangın, 5 saatte kontrol altına alındı
Haberler / 3. Sayfa
9 Şubat 2025 Pazar 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demirci ilçesi eski sanayi sitesi Sındırgı yolu üzerindeki bir halı fabrikasında saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikanın dokuma ve halı temizleme bölümlerini etkiledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye ekibi ve orman işletmesine ait arazözler sevk edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci, Salihli, Selendi, Köprübaşı, Akhisar ve Gördes İtfaiye ekipleriyle birlikte Demirci Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme arazözleri de yangına müdahale etti. Ayrıca, Demirci Belediyesi’ne ait su tankerleriyle, çalışmalara destek verildi. Çalışmaların güvenli bir şekilde yapılabilmesi için fabrikanın enerji bağlantısı, elektrik firması ekipleri tarafından kesildi. Fabrika içerisindeki halı dokuma makineleri ve üretim malzemeleri, iş makineleri ve çevredekilerin yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Ekiplerin yaklaşık 5 saat süren yoğun mücadelesiyle yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına geçildi.

Yangında, içeride bulunan halılar, üretimde kullanılan malzemeler ve makineler büyük oranda zarar gördü.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası