Ege Postası
Geri

Halil Akbunar'dan Göztepe'ye 3 yıllık imza

Spor Toto Süper Lig'de yarın Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak Göztepe, kanat oyuncusu Halil Akbunar'la nikah tazeledi.
Halil Akbunar'dan Göztepe'ye 3 yıllık imza
Haberler / Spor
7 Aralık 2018 Cuma 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Göztepe Kulübü, sosyal medya hesabından yayımladığı bir video ile Halil Akbunar'ın sözleşmesinin 2021-2022 sezonu bitimine kadar uzatıldığını duyurdu. 

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek deneyimli oyuncuyla masaya oturan başkan Mehmet Sepil, Halil'le 3 yıllık mukavele yeniledi. Takımın ikinci kaptanı olan Halil Akbunar inşaatı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sözleşme imzaladı. 

"Burası benim evim" diyen Halil, "Bugün sadece bu gerçeği kağıda dökmüş olduk. Göztepe'nin başarısı için var gücümle çalışmaya devam edeceğim" dedi. 

Sarı-kırmızılılarda 2011-2012 sezonunun devre arasında profesyonel futbol hayatına başlayan Halil, sarı-kırmızılı formayı Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1'inci Lig, TFF 2'nci Lig ve Türkiye Kupası'nda 180 kez sırtına geçirdi, 25 yaşındaki oyuncu 26 gol atma başarısı gösterdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası