Ege Postası
Geri

Halk Müziği Gecesi

Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Belediye Konservatuarı, Türk halk Müziği konseri verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu’nun da katıldığı gecede, Manisalılar keyifli bir ramazan akşamı yaşadı.
Halk Müziği Gecesi
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Temmuz 2013 Salı 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA-Ramazan ayı dolayısıyla her gece farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı bu kapsamda Belediye Konservatuarı’nı ağırladı. Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte çok sayıda Manisalı izledi. Emre Oral Burç’un solistliğinde, Ege türkülerinin ağırlıklı olarak seslendirildiği gecede, Manisalılar türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Belediye Konservatuarı tarafından ‘Kesik Çayır Biçilir mi’, ‘Hey Onbeşli’, ‘Ormancı’ gibi Türk halk müziğinin sevilen parçaları da seslendirildi. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu Ramazan ayında her gece birbirinden güzel etkinliğe ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı’nın güzel bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptığını dile getirerek, “Bu konserin hazırlanmasında emeği geçen belediye konservatuarı üyelerimize teşekkür ederiz. Verdikleri konserle Manisalılarında gönüllerini fethettiler’’ dedi. Konser sonunda konservatuar ayakta alkışlandı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası