Ege Postası
Geri

Halk TV'nin yayını kesildi

CHP'ye yakınlığıyla bilinen kanal çok zor günler yaşıyor. Kanalın yayını icra yüzünden sona erdi.
Halk TV'nin yayını kesildi
Haberler / Politika
10 Ekim 2012 Çarşamba 00:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gerçek Gündem’in haberine göre- CHP'ye yakınlığıyla bilinen HALK TV, bugün yayınını kesmek zorunda kaldı. Halk TV, bugün yapılan icra işlemleri yüzünden yayınına ara verdi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV bugün şalter indirdi! Kanalın biriken borçlarının ödenememesi yüzünden yayınına ara verdiği öğrenildi. Alacaklı firma, bugün Halk TV'nin Ankara'daki merkez stüdyosuna haciz getirdi ve bu yüzden yayın durdu.

CHP DESTEĞİNİ KESTİ

Öte yandan, CHP ile Halk TV arasındaki "yayın saati kiralama" anlaşması da geride bıraktığımız günlerde sona erdi. CHP yönetimi, Halk TV'ye olan desteğini kesti. Yönetimin, kurulmakta olan başka bir kanalla işbirliği yapacağı ve o TV istasyonundan yayın saati kiralayacağı belirtildi. Bu yüzden, Halk TV'yle olan ilişkiler askıya alındı. Ekonomik darboğaza giren kanal yönetimi, gelen haciz yüzünden yayını kesmek zorunda kaldı. Halk TV bir süre önce de Digitürk'e biriken borçlar yüzünden bu platformdan çıkarılmıştı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası