Ege Postası
Geri

Halk otobüsündeki dehşet kameralara yansıdı

Manisa'da şehir içi çalışan özel halk otobüsünde, iddiaya göre kız meselesinden çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralanırken, o anlar araç kamerasınca görüntülendi.
Halk otobüsündeki dehşet kameralara yansıdı
Haberler / 3. Sayfa
27 Eylül 2016 Salı 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen cumartesi günü, saat 17.20'de, Yunusemre'nin Topçu Asım Mahallesi İzmir Caddesi İki Lüleli Camii Durağı önünde meydana geldi. T.A. ve erkek arkadaşı Y.Y.. halk otobüsüne binerek Manisa merkeze doğru yola koyuldu. T.A., aynı araçta kendisinden hoşlanan ve arkadaşlık teklifini reddettiği belirtilen D.E. ile karşılaştı. T.A.'nın Y.Y. ile birlikte olduğunu gören D.E. ile taraflar arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. 

Belindeki bıçağı çıkaran D.E., Y.Y.'yi kol ve karın boşluğundan olmak üzere iki yerinden bıçakladı. Yolcuların çığlıkları ve araya girmesiyle halk otobüsü sürücüsünün kapıyı açmasından faydalanan D.E., olay yerinden kaçtı. Yaralı Y.Y. ambulansla Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bıçakla yaralanan Y.Y.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olayın görgü tanığı T.A'yı ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. O anlar, otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, D.E.'nin yakalanması için çalışma başlattı. 

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası