Ege Postası
Geri

Hamburg’da fatura Thorsten Fink’e kesildi

Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Hamburg, kötü gidişine dur demek için Teknik Direktör Thorsten Fink’in görevine son verdi. Ligin beşinci haftasında deplasmanda Borussia Dortmund’a karşı alınan 6-2’lik yenilginin faturası Thorsten...
Hamburg’da fatura Thorsten Fink’e kesildi
Haberler / Spor
18 Eylül 2013 Çarşamba 12:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bundesliga’nın köklü ekiplerinden Hamburg, kötü gidişine dur demek için Teknik Direktör Thorsten Fink’in görevine son verdi. Ligin beşinci haftasında deplasmanda Borussia Dortmund’a karşı alınan 6-2’lik yenilginin faturası Thorsten Finke kesildi.

Hamburg Başkanı Carl Jarchow ve Sportif direktör Oliver Kreuzer, düzenlediği basın toplantısında Alman çalıştırıcıyla yollarını ayırdıklarını duyurdu. Mavi-Beyazlılar’ı geçici olarak Hamburg’un U23 takım antrenörü Rodolfo Cardoso ve U19 hocası Otto Addo çalıştıracak.

İki yıldan beri takımın başında bulunun Fink, ilk yılda Hamburg’un kümeye düşmesine engel olmuş ikinci yılda ise takımın orta sıralara kadar çıkmasını sağlamıştı. Fink’in bu sezonki karnesinde ise beş maçta bir galibiyet, bir beraberlik ve üç mağlubiyet bulunuyor. Özelikle genç oyunculara önem veren Alman hoca, Türk asıllı oyuncu Tolgay Arslan’ın kendisini geliştirmesine ve sürekli ilk on birde oynamasında büyük rol oynamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası