Ege Postası
Geri

Hamza Dağ'dan Körfez göndermesi; 'Yüzeceğim' deyip mahçup olmaktansa...

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Haber Global TV’de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulunarak, "Bundan önceki dönemi kötüleme, bundan önceki dönemle ilgili olumsuz şeyler söylemekten imtina ettim. Neden imtina ettim? Çünkü ben İzmir'i seviyorum. Ben İzmir'in marka değerini aşağıya indirecek hiçbir söylemin içinde olmayacağımı ifade ettim." dedi.
Hamza Dağ'dan Körfez göndermesi; 'Yüzeceğim' deyip mahçup olmaktansa...
Haberler / Yerel Politika
14 Mart 2024 Perşembe 14:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Haber Global TV’de yayınlanan programda önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili Dağ'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

İZMİR'İN MARKA DEĞERİNİ AŞAĞIYA İNDİRECEK HİÇBİR SÖYLEMİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM

 "Bundan önceki dönemi kötüleme, bundan önceki dönemle ilgili olumsuz şeyler söylemekten imtina ettim. Neden imtina ettim? Çünkü ben İzmir'i seviyorum. Ben İzmir'in marka değerini aşağıya indirecek hiçbir söylemin içinde olmayacağımı ifade ettim. Ben sadece gelecekle ilgili şeylerimi söylüyorum. Gelecekle ilgili de şunu söyleyeyim. 1 Nisan'da göreve geldiğimiz andan itibaren bir ay içinde İzmir'in her bir sokağı tertemiz olacak. Olumsuzlukları söylemiyorum. İnsanlar yaşayarak görüyor zaten...

YÜZECEĞİM DEYİP MAHÇUP OLMAKTANSA...

Ben Körfezle ilgili şu vaadi verdim. 5 sene sonunda körfezde yüzeceğim deyip mahçup olmaktansa inşallah Kordon'un kenarına oturup çiğdem çitlerken, boyoz yerken turkuaz bir körfeze bakan bir İzmir'i beş sene sonunda göreceğiz"

 

Dağ'dan hal esnafına 'otoban çıkışı' vaadi: İzmir'in yol talebi var
 

 

Hamza Dağ: İzmir'in çehresini değiştirmek için oylarınıza talibiz

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası