Ege Postası
Geri

Hamza Dağ sanayicilerden 'evet' istedi

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kemalpaşa'da sanayicilerle görüştü ve "AK Parti'ye kapatma davası açılmıştı. Eğer AK Parti o gün kapatılsaydı Türkiye ulaşımda, sağlıkta ve diğer birçok alanda bu kadar ileri durumda olur muydu" diye sordu.
Hamza Dağ sanayicilerden 'evet' istedi
Haberler / Yerel Politika
14 Nisan 2017 Cuma 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MÜSİAD İzmir Şubesi tarafından Kemalpaşa'daki üye işyerlerinde düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa" konulu konferanslarda konuşmacı olarak katıldı. Dağ, şöyle konuştu:

"Bir kez daha tarihi süreçten geçiyoruz. 9-10 yıl öncesini hatırlayın. AK Parti'ye kapatma davası açılmıştı. Eğer AK Parti o gün kapatılsaydı Türkiye ulaşımda, sağlıkta ve diğer birçok alanda bu kadar ileri durumda olur muyd? Gezi olaylarını dış güçler ve onların uzantısı dernekler tertipledi. Eğer başarılı olsalar bugün kim bilir ne durumdaydı? 15 Temmuz işgal girişimini milletimiz hep birlikte püskürtmeseydi Türkiye Cumhuriyeti bugün hangi ahvalde olurd? Bundan önceki dönemlerde bu millet bir tarafta cumhurbaşkanı, bir tarafta başbakan olması sebebiyle birçok operasyona tabi tutuldu. Bu iki başlı sistemin ortadan kalkması için buna ihtiyaç vardı. Güçlü bir sistemin kalıcı olması için 'Evet' diyoruz." 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası