Ege Postası
Geri

Hamzaoğlu'ndan İzmir'de yıldız müjdesi

GALATASARAY teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferde ağır kaldıkları yönünde çıkan eleştirilere yanıt verirken "yıldız" oyuncu alacaklardı müjdesini verdi.
Hamzaoğlu'ndan İzmir'de yıldız müjdesi
Haberler / Spor
29 Haziran 2015 Pazartesi 16:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) ve Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu'nun (ULUBALDEF) kendisine verilen "Evlad-ı Fatihan" ödülünü aldı. Bu zamana kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Mercedes Üst Yöneticisi Nejdet Niflioğlu’na verilen ödülün üçüncüsü bu kez Hamzaoğlu’na verildi.

Hamzaoğlu burada yaptığı konuşma da, sarı kırmızılı taraftarların yıldız oyuncu beklentisine değinerek, "
Acele etmenin bir anlamı var m? Hiç merak etmeyin biz ne yaptığımızı biliyoruz.  Şu anda emin adımlarla düşündüğümüz oyuncuların görüşmelerini yapıyoruz. Onlar olmazsa bir başkası olur. Herkes, hep bir yıldız oyuncu transferi diye tutturuyor. Bizim yıldızlarımız bize yeter, alacağımız yıldızlar da olacak" dedi. Galatasaray'la çifte kupa sevinci yaşayan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

Futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor ancak isimleri veremem. Başka kulüpler devreye girince fiyatlar artıyor. Bu sadece bizim kulübümüze değil, ülke futboluna da zarar verir. Makul fiyatlar içinde hareket edeceğiz. Herkese hak ettiğini vermeye çalışacağız. Ne yaptığımızı biliyoruz. Emin adımlarla kadroda düşündüğümüz oyuncularla görüşüyoruz. Alternatif isimler de mevcut. Galatasaray yine kendine yakışır şekilde mücadelesini verecek, kimsenin şüphesi olmasın."


Hamzaoğlu Alman Futbolcu Lukas Podolski ile ilgili soruya ise, “Siz zaten yazıyorsunuz. Yazmaya devam edin. Var hepsi var. Görüşüyoruz. Ama şimdi ben ‘bu isim’ diyemem" dedi.

MİLLİ TAKIM ÇOK İYİ DURUMDA DİYEMEYİZ
Milli Takım’ın şu andaki durumunun sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Tabi ki çok iyi durumda diyemeyiz ama bence milli takım yine zor da olsa sonunda başaracaktır” dedi.
 
İZMİR TAKIMLARI EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
İzmir takımlarının durumunu da değerlendiren Hamzaoğlu, “İzmir futbolu şu anda doğru bir yolu yakaladı. Emin adımlarla da yavaş yavaş artık Türkiye sporunda artık ‘biz de varız’ diyecek duruma geliyor. Hem Karşıyaka’nın hem de Göztepe ve Altınordu’nun şu ana kadar göstermiş olduğu başarılar bundan sonra yapacaklarının sinyallerini vermeye başladı. İnşallah en kısa sürede olacak” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası