Ege Postası
Geri

Hatay Anafen başarısını perçinledi

Hatay Anafen Dersanesi başarısını bir kez daha kanıtladı. Anafen Öğrencileri Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, öğrencileri başarılarından...
Hatay Anafen başarısını perçinledi
Haberler / Genel
13 Temmuz 2013 Cumartesi 17:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay Anafen Dersanesi başarısını bir kez daha kanıtladı. Anafen Öğrencileri Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan 700 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.
Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak ailelerine teşekkür etti. Tekelioğlu, Türkiye Dereceleri çıkarmanın tesadüf olmadığını belirterek: “Verilen dokümanının yapılan rehberlik faaliyetlerinin, kaliteli öğretmen ve planlı çalışmanın ürünüdür. Bu başarılarında emeği geçen Anafen Dershaneleri öğretmenlerine, okul öğretmenlerine, idarecilerimize ve öğrencimizin ailesine başarıya olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Tekelioğlu, SBS’ye 1 milyon 112 bin öğrencinin sınava girdiğini 201 ve üzeri puan alan öğrencilerin 15-21 Temmuz tarihleri arasında tercih yapabileceklerini ayrıca tercihlerin 6 Ağustos’ta açıklanacağını dile getirdi.
Tekelioğlu sadece Anafen öğrencilerine değil tüm öğrenciler tercih konusunda Hatay genelindeki şubelerde yardımcı olunacağını söyledi.
Basın açıklamasının ardından Anafen Dershaneleri Genel Koordinatörü Necmi Tekelioğlu, Ayşe Betül Çelik ve Erkin Önder İnan’ı cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası