Ege Postası
Geri

Hatay'da 'Cahit Aşkar' ismi barışın simgesi oldu

Hatay Dernekler Federasyonu Basın Sözcüsü Cahit Aşkar, Antakya’da Gezi parkı olaylarında yaralanan ve kendisi ile aynı ad ve soyadı taşıyan hemşerisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Hatay’ın Yayladağı ilçesi nüfusuna kayıtlı Cahit...
Hatay'da 'Cahit Aşkar' ismi barışın simgesi oldu
Haberler / Güncel
28 Haziran 2013 Cuma 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay Dernekler Federasyonu Basın Sözcüsü Cahit Aşkar, Antakya’da Gezi parkı olaylarında yaralanan ve kendisi ile aynı ad ve soyadı taşıyan hemşerisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Hatay’ın Yayladağı ilçesi nüfusuna kayıtlı Cahit Aşkar, eylemlerde yaralanan Harbiyeli Cahit Aşkar’ı Antakya Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hatay’ı karıştırmak isteyen provokatörlere en güzel örneğin bu iki ismin buluşması olduğunu söyleyen Cahit Aşkar, “Hoş görü kenti olan Hatay’da yüzyıllardır Alevisi, Sünnisi, Hıristiyanı, Musevisi ile değişik din ve mezhepten insanlarımız birlik beraberlik ve barış içerisinde yaşamlarını sürdürüyor. Hiçbir akrabalık bağımız olmamasına rağmen, aynı isim ve soy isme ait olan hemşerimin hasta olduğunu öğrendim ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.” ifadesini kullandı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Harbiyeli Cahit Aşkar ise, “Hem şehrimin beni ziyaret etmesi çok duygulandırdı. Aynı isim ve soy ismi taşımamız bir tesadüf olsa gerek, ancak bu isimlerin Hatay’da barış ve kardeşliğe örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası