Ege Postası
Geri

Hava sıcaklığı, mayıs ayında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; 2013 yılı mayıs ayında ortalama sıcaklıklar Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi ile Tokat ve Kahramanmaraş dolaylarında mevsim normalleri civarında gerçekleşirken, diğer bölgelerde mevsim...
Hava sıcaklığı, mayıs ayında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti
Haberler / Güncel
24 Haziran 2013 Pazartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; 2013 yılı mayıs ayında ortalama sıcaklıklar Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi ile Tokat ve Kahramanmaraş dolaylarında mevsim normalleri civarında gerçekleşirken, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti. Mayıs ayında en düşük ortalama sıcaklık 9,5 ’ºC ile Sarıkamış'ta, en yüksek ortalama sıcaklık ise 24,0 ’ºC ile Cizre'de tespit edildi.

Marmara Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, bölgenin tamamında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 18,0 ’°C olarak Kumköy’de, en yüksek ortalama sıcaklık ise 21,6 ’°C olarak Edirne’de gerçekleşti.

Ege Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, bölgenin tamamında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 17,3 ’°C olarak Simav’da, en yüksek ortalama sıcaklık ise 22,9 ’°C olarak Bodrum’da gerçekleşti.

Akdeniz Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, Kahramanmaraş ve Anamur dolaylarında mevsim normalleri civarında gerçekleşirken, bölgenin diğer yerlerinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 14,2 ’°C olarak Göksun’da, en yüksek ortalama sıcaklık ise 23,7 ’°C olarak İskenderun’da gerçekleşti.

İç Anadolu Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, Kangal dolaylarında mevsim normalleri civarında gerçekleşirken, bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 12,2 ’°C olarak Kangal’da, en yüksek ortalama sıcaklık ise 19,4 ’°C olarak Ankara’da gerçekleşti.

Karadeniz Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, Tokat dolaylarında mevsim normalleri civarında gerçekleşirken bölgenin diğer yerlerinde mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 13,2 ’°C olarak Bayburt’ta, en yüksek ortalama sıcaklık ise 20,5 ’°C olarak Amasya’da gerçekleşti.

Doğu Anadolu Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar, Tortum ve Ardahan dolaylarında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşirken, bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 9,5 ’°C olarak Sarıkamış’ta, en yüksek ortalama sıcaklık ise 19,2 ’°C olarak Iğdır’da gerçekleşti.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Ortalama sıcaklıklar Kilis, İslahiye ve Gaziantep dolaylarında mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşirken, bölgenin diğer kesimlerinde mevsim normalleri civarında gerçekleşti. En düşük ortalama sıcaklık 18,8 ’°C olarak Batman’da, en yüksek ortalama sıcaklık ise 24,0 ’°C olarak Cizre’de gerçekleşti.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası