Ege Postası
Geri

Havajet 'Şeker Ağa'yı konuk etti

Özel Havajet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinin “Şeker Ağa”sı, tiyatro ve dizi oyuncusu Yüksel Ünal'ı konuk etti.
Havajet 'Şeker Ağa'yı konuk etti
Haberler / Kültür - Sanat
2 Nisan 2016 Cumartesi 09:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Havajet Lisesi Tiyatro Kulübü öğretmeni Nur Birlik tarafından organize edilen söyleşide Yüksel Ünal tiyatro yolculuğunu küçük anekdotlar ve esprili anlatımıyla öğrencilerle paylaştı.

Tiyatrolar günü etkinlikleri kapsamında bir söyleşi gerçekleştiren Ünal, öğrencilerin tiyatro hakkındaki sorularını yanıtladı. Söyleşisine zaman zaman öğrencileri de katan Yüksel Ünal öğrencilere sanat sevgisini her zaman canlı tutmaları ve sanatsal etkinlikleri takip etmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. 


Söyleşi sonunda Yüksel Ünal’a katkılarından ötürü teşekkür eden Okul Müdürü Ahmet Şahin de  “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmamıza rağmen öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklere yer veriyoruz. Etkinliğe katılarak verdiği  destekten ötürü sayın Yüksel Ünal’a teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası