Ege Postası
Geri

Hayırsever iş adamından 24 derslikli okul

Hayırsever iş adamı Ahmet Gün tarafından Beşikdüzü’ne yaptırılacak olan Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin yapım protokolü Trabzon Valiliği'nde düzenlenen törenle imzalandı.         5 katlı ve 24 derslikli...
Hayırsever iş adamından 24 derslikli okul
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hayırsever iş adamı Ahmet Gün tarafından Beşikdüzü’ne yaptırılacak olan Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nin yapım protokolü Trabzon Valiliği'nde düzenlenen törenle imzalandı.

        5 katlı ve 24 derslikli okul inşaatının protokol törenine, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve iş adamı Ahmet Gün katıldı.

        Çocukların ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Vali Kızılcı, “Özel sektörümüz, sivil toplumumuz eğitim konusunda ne kadar duyarlı olursa geleceğimize, toplumsal barışa ve mutluluğa daha fazla katkı sağlamış oluruz. Trabzon’da bugüne kadar vatandaşın kendi kaynaklarıyla yaptığı çok büyük eğitim yatırımları var. Bu da onlardan bir tanesi olacak.” dedi.

        İlçelerine okul yaptıracak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu ifade eden iş adamı Ahmet Gün, okulu 2014-2015 eğitim dönemine yetiştirilmeyi planladıklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası