Ege Postası
Geri

Hayvan hakları yasası ile ilgili flaş açıklama

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız" dedi.
Hayvan hakları yasası ile ilgili flaş açıklama
Haberler / Politika
20 Ocak 2021 Çarşamba 13:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Akbaşoğlu, "Cumhuriyet tarihi boyunca bizim yaptığımız en önemli reform, sessiz devrim, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni, yeni bir yönetim sistemini milletimizin iradesiyle anayasal bir çerçeveye oturtmak ve millet iradesini egemenliğin kayıtsız ve şartsız kendisine ait olduğu milletimiz tarafından devlet başkanının seçilebileceği bir sistemi hakikaten gerçekleştirmek. Gerçekten biz sadece cumhuriyet döneminin değil bütün tarihimiz boyunca en önemli yönetim sistemi reformunu gerçekleştirdik" dedi. 

Hayvan hakları çalışmalarının da önümüzdeki haftalarda yasalaşacağını söyleyen Akbaşoğlu, "Hayvan hakları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Önümüzdeki haftalarda sıraya almak suretiyle yasalaştıracağız dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası