Ege Postası
Geri

Hayvanlar için corona virüsü aşısı ürettiler

Rusya, kedi, köpek, tilki ve vizonlar için corona virüsü aşısı geliştirildiğini duyurdu. İlk olark 17.000 doz aşı üretildiği belirtildi.
Hayvanlar için corona virüsü aşısı ürettiler
Haberler / Güncel
30 Nisan 2021 Cuma 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya, uluslararası kamuoyunu şaşkına çeviren bir açıklama yaptı… Reuters haber ajansının paylaştığı haberde Rusya Tarım ve Hayvancılık Denetleme Kurumu (Rosselkhoznadzor), ülkenin hayvanlar için corona virüsü aşısı geliştirildiğini duyurdu.

İlk olarak bir iddia şeklinde Mart ayının sonunda “1 Nisan şakası” ile birlikte gündeme gelen “hayvanlar için corona virüsü aşısı”nın gerçek olduğu duyuruldu.

Rosselkhoznadzor’un yaptığı açıklamada ilk sevkiyatta 17.000 corona virüsü aşısının üretildiği belirtilirken, Carnivac-Cov isimli aşının kedi, köpek, tilki ve vizonlarda Covid-19’a karşı antikor oluşturduğu aktarıldı. Aşının özellikle Almanya, Yunanistan, Polonya, Avusturya, Kazakistan, Tacikistan, Malezya, Tayland, Güney Kore, Lübnan, İran ve Arjantin’deki şirketlerin ilgisini çektiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası