Ege Postası
Geri

Hedef “çeyrek final”

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi Takımı, zorlu sınavlar vereceği şampiyona için Almanya’nın Berlin kentine gitti. İzmir temsilcisinde hedef çeyrek final oynamak.
Hedef “çeyrek final”
Haberler / Spor
22 Kasım 2012 Perşembe 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son yıldır 8 yıldır Türkiye ve Federasyon Kupası şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi Takımı, Avrupa arenasına çıkıyor. İzmir ekibi 23-25 Kasım tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil edecek. 13 ülkenin katılacağı şampiyonada hedefini en azından çeyrek final olarak belirleyen temsilcimiz, Almanya’dan Bamberg, İspanya’dan Piranhas, Avusturya’dan UWRC Wien, İsviçre’den USZ Zürich, Finlandiya’dan Hämeenlinnan, Danimarka’dan Flipper, Norveç’ten Molde, İtalya’dan FIRS Firenze, İsveç’ten Triton, Rusya’dan Betta, Kolombiya’dan Orcas ve Çek Cumhuriyeti’nden PF Budweiss ile karşılaşacak.

“En iyisini yapacağız”

İlk kez 2008 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda boy gösterdiklerini belirten Antrenörler Didem Özdem ve Hakan Toğar, “O sene şampiyonada 11’inci olmuştuk. Geçmişe göre şimdi daha tecrübeliyiz. Kadromuzdaki 8 oyuncumuz Milli Takımda forma giydi. Avrupa’nın en prestijli şampiyonasında ülkemizi ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edip, çeyrek final oynamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası