Ege Postası
Geri

‘Hells Angels’ın lideri Çeşme'de gözaltına alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iki kişinin 2019 yılında öldürülmesi olayına adı karışan ve İnterpol tarafından da aranan 'Hells Angels'ın (Cehennem Melekleri) lideri Necati Arabacı Çeşme’de gözaltına alındı.
‘Hells Angels’ın lideri Çeşme'de gözaltına alındı
Haberler / Güncel
10 Temmuz 2020 Cuma 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 14 Ağustos 2019 tarihinde yaşanan cinayetle ilgili olarak ‘Hells Angels’ üyesi (Cehennem Melekleri) 5 şüpheli yakalanarak, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştı.

Soruşturmanın derinleştirilmesiyle birlikte olayın azmettiricisi olarak tespit edilen örgütün lideri Necati Arabacı, bugün İzmir’in Çeşme İlçesinde yakalanarak Bodrum'a getirilmek üzere gözaltına alındı.

Geçen yıl Bodrum'da gerçekleştirilen ve rakip çete üyeleri arasındaki husumetten kaynaklı olduğu anlaşılan cinayet olayı ile ilgili olarak tespit edilen diğer 2 şüpheli H.N.U ve O.P. de Muğla’nın Menteşe ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası