Ege Postası
Geri

Hem geziyorlar, hem öğreniyorlar

“Konaklıyız, mutlu çocuklarız” projesi ile ilköğretim çocukları kent içinde düzenlenen çeşitli gezilerde öğrenirken eğleniyor.
Hem geziyorlar, hem öğreniyorlar
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ekim 2012 Cumartesi 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün geçen yılda uyguladığı “Konaklıyız, mutlu çocuklarız” projesi yeni eğitim öğretim döneminde de tüm hızıyla devam ediyor. Bu proje kapsamında Müdafai Hukuk İlköğretim Okulu öğrencileri Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na götürüldü. Gün boyu gönüllerince gezip, eğlenen çocuklar, parktaki bazı hayvanları ilk kez yakından görmenin de mutluluğunu yaşadı. Sevimli dostları büyük bir ilgiyle inceleyen minikler geziden unutulmaz anılarla döndüler. Çocukların sadece kitaplarda okudukları bilgiye dayanarak değil, gezerek, görerek bilgilenmelerinin daha verimli olacağını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, gezilerin yıl boyu süreceğini ve hedeflerinin daha çok çocuğa ulaşmak olduğunu söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası