Ege Postası
Geri

Hentbolda Göztepe umutlu

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu'nun, “Ligleri tescil ettik. Şampiyon ve küme düşme olmayacak açıklamasının ardından gözler Göztepe'ye çevrildi.
Hentbolda Göztepe umutlu
Haberler / Spor
13 Mayıs 2020 Çarşamba 11:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sezon devam ederken küme düşmesi kesinleşen ve koronavirüs salgını sürecinde ligden çekilen sarı-kırmızılılarda taraftarlar takımlarının yola devam etmesi için birlik çağrısı yaptı. Göztepeli sporseverler tüm camianın ve kentin hentbol takımına sahip çıkması gerektiği görüşünde birleşti.

Sosyal medya üzerinden çağrılarda bulunan Göztepeli taraftarlar, "Bu fırsatı kaçırmamalıyız. Yönetimimiz, bizler ve kentin önde gelenleri hentbol takımımızın yanında olmalı. Genç bir kadroyla da olsa Süper Lig'de devam etmeliyiz. Hentbol kırmızı çizgimizdir" gibi yorumlarda bulundu. Göztepe yönetimi ise sponsor ya da kaynak bulunması durumunda hentbol takımını yeniden Süper Lig'de yarıştırmaya sıcak bakıyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası