Ege Postası
Geri

Hentbolda hedef şampiyonluk

Ligi Türkiye Şampiyonu olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı yeni sezonda Süper Lig de mücadele edecek olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Hentbolda hedef şampiyonluk
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ağustos 2013 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Konak Belediye Spor’un gururlarından olan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörleri Melih Dülgerkaraoğlanoğlu ile birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Sezonu Kadınlar 1. Lig’de Şampiyon olarak kapatan Konak Belediyesi Kadın Hentbol Kulübü önümüzdeki sezon Kadınlar Süper Lig’inde mücadele etmeye hazırlanıyor. 
Yeni sezon için iki yeni oyuncunun iç transferini gerçekleştirdiklerini belirten Antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, 11 oyuncuyla yeni sezonda da yollarına birlikte devam edeceklerini söyledi. Dülgerkaraoğlanoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden Büşra Başgüden’i İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden de Ceren Akyol’u renklerine bağladıklarını kaydetti. 13 kişilik takım oyuncularıyla yeni sezonda da bomba gibi olacaklarını ifade eden Melih Dülgerkaraoğlanoğlu, sezona iddialı hazırlandıklarını söyledi.
Şampiyon olan takımı kutlayan ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde de başarı beklediğini kaydeden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Geçtiğimiz sezon büyük gurur yaşatan oyuncularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu yıl kadroya iki yeni oyuncu ekledik. Önümüzdeki yıl zorlu bir mücadele bizi bekliyor. İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Başarılı bir sezon diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası