Ege Postası
Geri

Hep çaldılar, hem dövdüler

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde, demir çaldıkları inşaatın sahibini darp edip kaçan şüpheliler polisin takibi sonrasında yakalandı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, tutuklandı.
Hep çaldılar, hem dövdüler
Haberler / 3. Sayfa
23 Şubat 2013 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MUĞLA - Olay, dün öğle saatlerinde Dalyan Beldesi'nin Gürpınar Mahallesi Karadağ Mevkii'nde meydana geldi. İnşaata giren 2 şüpheli, 5 bin Lira değerindeki demirlerini 48 RR 269 plakalı kamyona yüklemeye başladı. Hırsızlığı fark eden inşaat sahibi Feridun Tezcan'ın bağırışlarını duyan İ.G. (34) ve O.K.(25), adamı darp edip cep telefonunu da alarak demir yüklü kamyon ile olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra kendine gelen Feridun Tezcan, jandarma ekiplerine hırsızlığı bildirdi. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortak çalışma yapan Dalyan Jandarma ekipleri İ.G. ve O.K.'yi Ortaca'da çaldıkları demirlerle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklandı. Zanlılardan İ.G'nin bir süre önce insan kaçakçılığı ve uyuşturucu madde bulundurmaktan cezaevinde yattığı ve yeni tahliye olduğu öğrenildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası