Ege Postası
Geri

Her Neslin Kahvecisi: “Komşu Kahve”

Üçüncü nesil kahvelerle Türk kahvesi ve dünya lezzetlerini birleştiren Komşu Kahve, hem özel sunumları, hem de yeni lezzetleriyle ilk şubesini Alaçatı'da ikincisini de Alsancak Kıbrıs Şehitleri'nde açtı.
Her Neslin Kahvecisi: “Komşu Kahve”
Haberler / İzmir
4 Temmuz 2016 Pazartesi 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmirli girişimciler Arda Galin ve Alişan Yıldız, kurdukları Bisquitte Cafe'nin ardından şimdi de Komşu Kahve ile İzmir'e yeni bir marka kazandırdılar.

Alaçatı ve hemen ardından Alsacak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde açtıkları şubeyle iki noktaya ulaşan Komşu Kahve, müşterilerine hem 3'üncü nesil demleme kahve zevki, hem de kaliteli klasik lezzetler sunuyor.

Komşu Kahve'nin, hem içerik hem de lezzet olarak benzerlerine göre farklı özellikler taşıdığını belirten Komşu Kahve ortaklarından Arda Galin, Komşu Kahve'nin konsept ve mönü içeriği üzerine bir yıla yakın süre çalıştıklarını söyledi.

Çalışmalarının sonucunda hem ürün kalitesi, hem de sunum ve ürün çeşitliliği olarak farklı bir marka yarattıklarını dile getiren Galin, zengin mönüleriyle her damak zevkine hitap ettiklerini dile getirdi.

TÜRK KAHVESİNDE YENİ LEZZETLER

Komşu Kahve'de, 3'üncü nesil demleme ve kavurma teknikleriyle servis edilen kahvelerin yanı sıra; klasik dünya lezzetlerinin de bulunduğunu aktaran Galin, Türk kahvesinde de iddialı olduklarını vurguladı.

Nutellalı Türk kahvesinden, Türk kahveli soğuk içeceklere, sufleden sandviçlere kadar müşterilerine geniş bir yelpaze sunduklarını dile getiren Galin, “Nutellalı Türk kahvesi, füme Türk kahvesi ve Türk kahveli soğuk içecekler aynı zamanda bir ilk olma özelliği de taşıyor. Misafirlerimiz bu yeni lezzetlere şimdiden büyük ilgi gösteriyor. Türk kahvelerimizin diğer bir özelliği de çekirdekleri. Şimdiye kadar Türk kahvesi yapımında kullanılmamış kaliteli çekirdeklerden öğüttüğümüz kahvelerimizi misafirlerimize sunuyoruz. Bu da lezzet ve kalite olarak, Türk kahvelerimizin diğer Türk kahvelerine göre öne çıkmasını sağlıyor” diye konuştu.

ÖZEL SUNUMLAR; KENDİLERİNE HAS TATLAR

Üçüncü nesil kahvelerin yanında klasik kahveleri de İzmirlilerle buluşturarak her nesile ve damak zevkine hitap ettiklerinin altını çizen Alişan Yıldız da, “Kahvelerimiz özel sunumları ve kendilerine has tatlarıyla şimdiden beğeni toplamaya başladı. Nitelikli kahvelerimizin yanında mutfaklarımızdan çıkan aperatif, sandviç ve pasta çeşitleri ile de mönümüz oldukça zengin. Bu anlamda İzmir ve İzmirliler'e keyifle zaman geçirebilecekleri yeni bir marka hediye etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

FRANCHİSE İLE BÜYÜYECEKLER

Komşu kahve şubelerini franchising sistemiyle tüm Türkiye geneline yayma hedefleri olduğunu da açıklayan Galin şunları söyledi: “Hem ilk şubemiz olan Alaçatı, hem de Kıbrıs Şehitleri'ndeki şubemize oldukça yoğun bir ilgi var. Biz de bu markamızı franchising yoluyla hem İzmir, hem Ege Bölgesi hem de Türkiye geneline yaymayı hedefliyoruz. Tüm İzmirliler'e de şimdiden göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası