Ege Postası
Geri

Hırsızlar polisten kaçamadı

İZMİR'in Çankaya Semti'nde, 1'inci katın balkonundan girdikleri evden çaldıkları eşyalar ile kaçan 3 kişi, ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerince yakalandı.
Hırsızlar polisten kaçamadı
Haberler / İzmir
4 Kasım 2012 Pazar 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Olay, bugün saat 01.00 sıralarında, 154 Sokak 36 numarada meydana geldi. Ev kadını, 57 yaşındaki Aynur Telli'nin 1'inci kattaki evinin penceresinden 19 yaşındaki Hasan Hüseyin Balat, 24 yaşındaki Sercan Badur ve 17 yaşındaki E.Ç.'nin girdiğini görenler durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, ev sahibinin de bulunmadığı eve giren 3 kişinin, eşyalar ile buradan ayrıldığını belirledi. Çevrede başlatılan arama çalışması sonuç verdi. Çaldıkları eşyalar ile Behçet Uz Parkı'nda yakalanan 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, evden çalındığı belirlenen 106 ekran LCD televizyon, dizüstü bilgisayar bir poşet içerisinde 400 TL tutarında madeni para ve 1 saat ile Hatay polis Merkezi'ne getirildi. Şüphelilerden Hasan Hüseyin Balat ve Sercan Badur'un 2, E.Ç.'nin ise 46 hırsızlık suç kaydı bulunduğu tespit edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası