Ege Postası
Geri

Hormonlu kurban uyarısı

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Tüketicileri ve ilgili yetkilileri Hormonlu Kurban konusunda uyardı.
Hormonlu kurban uyarısı
Haberler / İzmir
18 Eylül 2014 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş,  “Son 25 yılda hormonlu sebze ve meyveden sonra şimdide hormonlu kurban hayatımıza musallat olmuş durumda. Hayatımıza musallat olan HORMON illetini bir türlü önleyemiyoruz. Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle tüketicilerimizin çok dikkatli davranması gerek. Alacağınız Kurbanlıklarda hormona dikkat edin. Hormonlu kurbanları almayın” dedi.


Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Bugün gelinen noktada, Hormon denen illet hadise hayatımızın her yerinde yer aldı. Yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu. Bu hormon ilaçları ve kullanılan kimyevi maddeler yüzünden insan hayatı tehlikede. Ben sürekli olarak değişik vesileler ile yetkilileri ve ilgilileri, bu hormon tehlikesine dikkat çekip, herkesi yazılı ve sözlü uyardım. Bugün yine haykırıyorum. Şimdide gözü açık ve çok para kazanma hırsı içinde olanların, Hormonlu Kurbanlarına, halkımızı kurban vermeyelim (!) Her yıl değişik zamanlarda kamuoyunu uyarıcı bu tür açıklamaları yaparım. Lütfen artık yetikli, ilgili, alakalı kim var ise, bu işe el atsın. Kurbanlıklarda hormonu önleyelim. Kamuoyunu bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Hepinize saygı, sevgi, barış, mutluluk getirmesini istediğim bu bayramın huzur dolu geçmesini diliyorum“ dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası