Ege Postası
Geri

Hotar, 12 yıldır verdiğimiz her sözü tuttuk

AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu dönemde verdiği her sözü tuttuğunu hatırlatan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar, "Amacımız 1 Kasım akşamı partimizi tekrar tek başına iktidara taşımak, ülkemizde istikrarı sürdürmektir” dedi. Hotar'dan 1 Kasım mesajları
Hotar, 12 yıldır verdiğimiz her sözü tuttuk
Haberler / Seçim
6 Ekim 2015 Salı 13:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2.Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar seçim ziyaretleri kapsamında Bayraklı İlçe teşkilatıyla buluştu. Ardından Bayraklı İşadamlarının onuruna verdiği akşam yemeğine katılan Hotar, son olarak Bayraklı Öğretmenevinde Bayraklıdaki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

“Verdiğimiz Her Sözü Tuttuk”                 
12 yıllık Ak Parti iktidarıyla Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar en uzun yolu kat ettiğini vurgulayan Hotar, “Türkiye'nin şu an G-20'de olduğunu ve bunun AK Parti'nin çabalarıyla başarıldığını, 12 yıl önce IMF'den randevu alan bir Türkiye varken, şimdi IMF'ye borç veren bir Türkiye olduğunu ve AK Parti’nin iktidarıyla Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

“Muhalefet algılarla seçmen iradesini yok sayıyor”
Hotar "AK Parti 12 yıllık iktidar döneminde yapmış olduğu icraatlarla milletin her zaman yanında olduğunu göstermiştir. İzmirli bizi seviyor. Yapmış olduğumuz icraatları, reform niteliğindeki yenilikleri ve projelerimizi biliyor. Yeter ki biraz daha tanısın. Muhalefetin oluşturmaya çalıştığı algılar zaten bizim icraatlarımızla yıkılıyor. Oluşturulmaya çalışılan algıyı İzmirli seçmene hakaret olarak görüyorum. Muhalefet seçmenin iradesini yok saymaktadır” diye konuştu.



“Hepimiz bir vücudun kılcal damarları gibiyiz”
AK Parti Teşkilatının her kademsinin ayrı öneminin olduğunu vurgulayan Hotar, “Partimizin üyeleri, delegelerimiz, mahalle temsilcilerinden, kadınlarımız, gençlerimiz tüm teşkilatımızla vücudun kılcal damarları gibiyiz. Birlikte olup partimizi her zaman en iyiye hep birlikte götüreceğiz. Bizlerin gidemediği ulaşamadığı yerlere teşkilatımız ulaşacak ve partimizi en iyi şekilde anlatacak” dedi.

"Engellileri topluma kazandıracak yasayı AK Parti çıkarttı"
Öte yandan Bayraklı'daki derneklerle yapılan programda engelli bir vatandaşın toplumsal hayatta yaşadıkları sorunları anlatması üzerine, 2005 yılında engellilere yönelik yasayı ilk olarak AK Parti'nin yürürlüğe aldığını hatırlatan Hotar şunları söyledi; “Bu güne kadar dezavantajlı gruplarımızın için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da dezavantajlı kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Açıklanan beyannamemizde sosyal politika
destekleri yine öncelikli olarak yer alıyor. AK parti iktidarı ile birlikte evlerine hapsedilmeye çalışan engellilerimiz eğitimden istihdama her alanda yer almaya devam edecek.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası